Salon Vopsit Par

Culoarea trebuie să existe întotdeauna pe noi. Nu trebuie să ne fie frică să purtăm culori, fie că sunt pe unghii, pe păr, îmbrăcăminte sau accesorii. – John Wood

Culorile reprezintă una din cele mai sugestive şi mai puternice forme de comunicare non-verbală, ne pot influenţa în mod pozitiv sau negativ starea de spirit, ilustrează emoţii, sentimente, reacţii si fiecare dintre noi avem o culoare preferată. Acest lucru este valabil mai ales pentru colorarea părului. Ori de cate ori doriți o schimbare de look, vopsirea părului este cea mai evidentă opțiune.

Vă imaginați blonde sau preferați mai degrabă nuanțele calde de șaten?

Ileana Cosanzeana Beauty Salon vă stă la dispoziție pentru atunci când doriți să încercați o culoare nouă a părului sau să acoperiți firele albe și vreți ca rezultatele să fie de cea mai înaltă calitate și să exprime cine sunteți cu adevărat.

Noi va putem ghida in alegerea culorii ce ti se potriveşte

Pentru a şti care este nuanţa care vă va avantaja cel mai mult, trebuie să țineți cont de câteva reguli atunci cand vă vopsesți părul:

 • Pentru pielea caldă, de culoare deschisă şi ochii căprui închis, căprui deschis sau verzi, se recomandă culorile deschise precum blond, castaniu deschis cu tonuri de auriu sau roşu şi blondurile bej.
 • Pielea de culoare caldă, cu nuanţe galben-roşiatice şi cu aspect brun-gălbui sau cu reflexe amintind de culoarea cuprului, iar ochii maro închis, verzi sau de culoarea chihlimbrarului: se recomandă culori din categoria celor intense, cu nuanţe închise. Cea mai bună alegere: brun-auriu, în paleta de la mediu până la foarte închis, alună, maro-miere, cupru sau mahon.
 • Pielea în nuanţe deschise, stinse, reci, roz-bej, sidefiu sau roz deschis şi ochii albaştri, gri-verzi, turcoaz sau gri-albaştri se potrivesc cel mai bine cu vopselele în culori cenuşii sau reci, cum ar fi blond-argintiu, castaniu deschis cu tonuri de galben sau blond platinat. Se pot face, în plus, şuviţe gri deschis sau blond platinat.
 • O tehnica frantuzeasca de vopsire a parului, aparuta in anii ‘80, dar care, a revenit cu mare succes in tendinte in acest an. Vedetele de la Hollywood o adora.
 • Balayage se refera la modul prin care culoarea este aplicata, iar ombre este parul care are varfurile mai deschise decat radacinile.
 • Balayage este o tehnica, iar ombre este un trend.
 • Cu Balayage parul va incorpora intr-un mod subtil mai multe efecte cromatice, rezultatul fiind un look natural. Parul ombre sau in degrade se refera la o deschidere gradata a culorii; de obicei la radacina este o nuanta inchisa, iar la varfuri una deschisa.
  • Balayage e o tehnica franceza veche;
  • Subtil, natural, usor de intretinut;
  • Culoarea este pictata vertical, deci apare o linie clara de demarcatie;
  • Parul arata bine si ondulat, si drept datorita lipsei de structura a tehnicii de vopsire;
  • Culorile folosite trebuie sa fie cu 3-4 nuante mai deschise decat naturala;

La Ileana Cosanzeana Beauty Salon, colorarea părului este o formă de artă.

Transformați-vă aspectul cu unul dintre multele servicii de culoare oferite la Ileana Cosanzeana Beauty Salon. Vrei să ai părul vopsit balayage, ombre ori șuvițe sărutate de soare sau vrei o corectare de culoare?

Programeaza-te acum și descoperiți-vă din nou!