Ileana Cosanzeana Beauty Salon – Noi punem zambetul pe fata ta

De cele mai multe ori, atunci cand trebuie sa mergem la un eveniment special, ne blocam in fata oglinzii, nestiind cum ar trebui sa ne aranjam parul.

Parul poate fi considerat un accesoriu de lux atunci cand este aranjat cu atentie. Te poate schimba pe loc intr-o frumusete exotica sau sa iti dea o nota de eleganta intr-o clipa. Adevarul este ca un par frumos ajuta orice femeie sa fie frumoasa, indiferent de statutul social.

  • Coafurile formale pentru evenimente speciale sunt pasiunea noastra. Indiferent ca va pregatiti de un bal, o gala, o nunta sau un alt eveniment stralucitor, cel mai inportant lucru pe care trebuie sa-l faceti, dupa ce v-ati ales rochia, este sa decideti ce veti face cu parul dumneavoastra.
  • Specializata intr-o gama larga de coafuri superbe, formale, pentru toate evenimentele (inclusiv baluri, nunti,botezuri, zile de nasteri, petreceri de logodna, etc), Ileana Cosanzeana Beauty Salon este hotarata sa creeze un stil perfect pentru fiecare dintre clientele noastre. Va vom consulta cu privire la stilul pe care doriti sa-l adoptati si vom atinge perfectiunea utilizand numai cele mai bune produs de par.

Pentru ca „pana de inspiratie” sa iti fie un concept cu totul strain, iti recomandam sa faci o programare la salonul nostru la numarul de telefon 0773 793 589.