CE ESTE COAFURA ?

Am putea spune că obiectul coafurii este părul, îngrijirea lui, aranjarea etc. Dar cofura nu înseamnă numai aceste lucruri şi este și unul dintre domeniile modei, pe lângă design, machiaj şi altele. Mai mult, este o meserie care aparţine de sfera esteticului, ea se ocupă de fapt cu frumuseţea femeii.

În feminitatea unei femei, un rol foarte important este jucat de păr. De câte ori nu ne-a atras atenţia o coafură deosebită şi un păr sănătos? Felul în care vă aranjați părul și lungimea acestuia, pot spune multe despre personalitatea dumneavoastră, reprezentând o caracteristică importantă a fiecărei persoane.

  • Părul scurt – Dacă o femeie are un păr scurt pe care îl îngrijește și îl aranjează așa cum trebuie, înseamnă că respectiva persoană are calități artistice și își dorește să-și exprime starea prin intermediul părului. În plus, poate reprezenta un semn al sănătății și al faptului că îngrijirea personală reprezintă o prioritate, mai ales că părul scurt necesită o atenție specială.
  • Părul lung – Multe femei consideră că părul lung le face să pară mult mai atractive pentru cei din jur, mai ales pentru bărbați, însă poate reprezenta și un semn al stilului boem și a necesității de libertate. În plus, respectivele persoane pot avea o părere nerealistă despre ele și țin cu ardoare să-și păstreze sex-appeal-ul.
  • Părul lung și ondulat – Cu toate că pare o coafură care semnifică stabilitate, acest tip de păr sugerează și faptul că respectivele persoane petrec mult timp în fața oglinzii. Femeile care își aranjează părul în acest fel sunt percepute ca fiind atrăgătoare, frumoase și feminine. Puterea este o altă caracteristică cu care le este asociată imaginea.
  • Părul lung și drept – Această coafură simbolizează senzualitate, dominanță, fiind caracterizată drept o coafură romantică.

Coafura spune foarte multe lucruri despre o femeie, fiind un indiciu despre cum vrea aceasta să fie percepută în societate. De aceea este foarte important stilul pe care îl adoptă, dacă vrea să lase să se vadă adevărata sa personalitate.

Echipa noastră vă poate sfătui în cele mai recente trenduri și vă poate personaliza stilu și aspectu. Fie că este vorba de o coafură de zi cu zi, sau pentru o ocazie specială, o vom face să se potrivească nevoilor dumneavoastră.
Noi transformăm frumusețea în artă prin stil și eleganță! Apelați cu încredere la serviciile Ileana Cosanzeana Beauty Salon pentru o nouă înfațișare care vă va reda strălucirea!