Servicii infrumusetare

Iata cateva servicii de infrumusetare pe care le puteti gasi la salonul Ileana Cosanzeana:

VOPSIT

Culorile reprezintă una din cele mai sugestive şi mai puternice forme de comunicare non-verbală, ne pot influenţa în mod pozitiv sau negativ starea de spirit, ilustrează emoţii, sentimente, reacţii si fiecare dintre noi avem o culoare preferată. Acest lucru este valabil mai ales pentru colorarea părului. Ori de cate ori doriți o schimbare de look, vopsirea părului este cea mai evidentă opțiune.

COAFAT

Coafura spune foarte multe lucruri despre o femeie, fiind un indiciu despre cum vrea aceasta să fie percepută în societate. De aceea este foarte important stilul pe care îl adoptă, dacă vrea să lase să se vadă adevărata sa personalitate. Echipa noastră vă poate sfătui în cele mai recente trenduri și vă poate personaliza stilu și aspectu. Fie că este vorba de o coafură de zi cu zi, sau pentru o ocazie specială, o vom face să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

COAFURI EVENIMENTE

Parul poate fi considerat un accesoriu de lux atunci cand este aranjat cu atentie. Te poate schimba pe loc intr-o frumusete exotica sau sa iti dea o nota de eleganta intr-o clipa. Adevarul este ca un par frumos ajuta orice femeie sa fie frumoasa, indiferent de statutul social.

EXTENSII DE PAR

Modalitate ce mai comuna si cea mai buna, ca o persoana sa-si schimbe look-ul, un par lung, plin de volum, o noua culoare sau o cambinatie de culori in doar cateva clipe, este aplicarea extensiilor de par. Pentru a defini extensiile de par, acestea sunt practic aditii de par care pot schimba lungimea sau volumul parului, intr-un timp cat mai scurt.

COSMETICA

Pielea ta este haina ta cea mai de pret, pe care o porti mereu, indiferent de sezon si tendinte. Este oglinda ta. Dincolo de varsta, culoare sau caracteristicile tenului, piele este radio grafia frumusetii individuale si a personalitatii tale. Respect-o, hraneste-o corect, trateaz-o la timp si ofera-i regenerarea de care are nevoie!

MANICHIURA

Mâinile sunt cartea de vizită a oricărei femei şi trebuie să arate întotdeauna impecabil. Îţi sunt mereu de ajutor aproape orice ai dori să faci iar pentru asta credem că merită şi ele un răsfăţ binemeritat. Acordă-le şi lor îngrijirea cuvenită şi ai grijă să nu uiţi să le programezi, periodic, la câte un tratament spa de hidratare, deoarece suntem convinşi că au nevoie, din când în când, de un moment de respiro, de relaxare şi îngrijire.

MAKE-UP

În spatele fiecărui star de cinema, cântareață sau model, exista un make-up artist talentat și experimentat, care lucrează din greu pentru a se asigura că arată foarte bine în fiecare cadru. La Ileana Cosanzeana Beauty Salon dumneavoastră sunteți vedeta. Make-up artiștii de la Ileana Cosanzeana Beauty Salon vă pot pregăti pentru o noapte specială a Oscarurilor.

My hair is my identity.
Ethan Zohn
Bucura-te de lucrurile marunte caci, intr-o zi, ai putea sa-ti dai seama ca acestea au fost cu adevarat marete.
Robert Brault
Frumusetea reprezinta promisiunea fericirii.
Henri Rousseau