Tratamentul are doi pasi si anume:

 1. Oxi Jet Peeling
 2. si

 3. Oxi Spray

Oxi Jet Peeling este o tehnologiw avansata ce contine o combinatie intre jetul puternic al oxigenului si solutia salina folosita, acestea pregatind tenul prin exfoliere usoara.

Oxi Spray ne permite sa infuzam in profunzimea pielii cocktail-ul potrivit oricarui tip de ten, fiind folosite substante acive benefice oricarui tip de ten, fiind folosit atat la tratamentul tenului acneeic, tratamentul tenului cuperotic cat si pentru tenul matur ca rezultate de exceptie. Folosind fiole de puritate medicala, tratamentul se adreseaza atat persoanelor ce sunt deranjate de aparitia ridurilor, cat si a celorlalte probleme ale pielii.

La finalul tratamentului se aplica o masca ce are rolul de a relaxa si mai mult tenul.

Este o procedura estetica care are ca rezultat un ten luminos si pori micsorati, care prin exfolierea produsa ajuta pielea sa absoarba produsul tratament, atat in salon cat si acasa. Este o procedura nedureroasa care poate fi combinata cu alt tratament cosmetic pentru a potenta efectul produselor.

Este o procedura estetica care are ca rezultat un ten luminos si pori micsorati, care prin exfolierea produsa ajuta pielea sa absoarba produsul tratament, atat in salon cat si acasa.
Este o procedura nedureroasa care poate fi combinata cu alt tratament cosmetic pentru a potenta efectul produselor.

Este un tratament ce are la baza un usor peeling chimic – acid glicolic si vitamina C – Ce actioneaza in profunzimea pielii, eliminand ridurile fine, diminueaza aspectul porilor dilatati si controleaza excesul de sebum.

Este unul din cele mai moderne si apreciate treatamente. Este o procedura minim invaziva care foloseste un dispozitiv cu microace cu ajutorul caruia se introduc cocktel-uri cu minerale, vitamine si aminoacizi in derm si epiderm in mod controlat.

Atat cockteil-ul folosit cat si profunzimea la care se lucreaza vor fi stabilite in functie de nevoile si sensibilitatea clientei.

Cu mare succes se foloste in tratarea:

 • tenului gras
 • acnee
 • probleme pigmentare
 • laxitate cutanata unde putem avea un efec de lifting
 • riduri fine si medii

Lab Division Boosters este un tratament inovator, personalizat.
Lab Division Boosters face posibila adaptatea tratamentului in functie de nevoile pielii. Cele 5 concentrate se pot combina intre ele, astfel incat pielea clientei sa fie tratata perfect.
Tratamentul are la final masca Second Skin, care este o masca cu BIOCELULOZA ce contine ingrediente ce hidrateaza si ofera elasticitate pieloo, hraneste in profunzime si reda fermitatea pielii.

Tehnologia HIFU FACE LIFTING (HIGT INTENSITI FOCUSED ULTRASAUND) are la baza ultrasunetul focusat, fiind o terapie estetico medicala non- invaziva folosita pentru regenerarea colagenului .Este un tratament de regenerare cunoscut sub numele de neocolagenaza, care consolideaza colagenul existent dar si stimuleaza fibroblastele sa produca colagen nou pentru piele .

Este un tratament non invaziv ,aprobat FDA,pentru rezultate remarcabile. Nu necesita anestezie, nu este injectabil si clienta isi poate relua, imediat dupa terminarea procedurii, viata sociala.

REZULTATELE sunt imediate dupa terminarea procedurii, fiind vizibile pina 4-6 luni dupa o singura sedinta.

BENEFICIILE tratamentului sunt:

 • refacerea ovalului fetei
 • lifting pentru intreaga fata ,git si decolteu
 • reducera porilor
 • liftingul sprincenelor ,santuri nazogeniene
 • este o alternativa la liftingul chirurgical
 • este indicat pentru toate tipurile de ten
 • Reactiile adverse sunt rare si pot fi o usoara congestinare a pielii ,insa roseata se estompeaza in citeva ore de la procedura.