Îngrijire de lux pentru mâini și picioare. Manichiura si pedichiura

Mâinile sunt cartea de vizită a oricărei femei şi trebuie să arate întotdeauna impecabil. Îţi sunt mereu de ajutor aproape orice ai dori să faci iar pentru asta credem că merită şi ele un răsfăţ binemeritat. Acordă-le şi lor îngrijirea cuvenită şi ai grijă să nu uiţi să le programezi, periodic, la câte un tratament spa manichiura si pedichiura, deoarece suntem convinşi că au nevoie, din când în când, de un moment de respiro, de relaxare şi îngrijire.

Pentru a uita de grija acestui detaliu, Ileana Cosanzeana Beauty Salon îți oferă servicii de manichiură și pedichiură pentru o imagine perfectă. O manichiură este de obicei foarte liniștitoare. Poate fi o adevarata rasfațare ca cineva să vă atingă mâinile și unghiile, mai ales dacă manichiuristul folosește reflexoterapie sau alte tehnici de masaj pentru a vă relaxa.

Manichiura spa reprezintă răsfăţul suprem pentru mâinile tale. Complexul de produse folosite de profesioniştii Ileana Cosanzeana Beauty Salon pune accentul nu doar pe aspect, cât şi pe îngrijire.

În timpul şedinţei de manichiură spa, vei primi din partea specialiştilor noştri şi sfaturi privitoare la nevoile mâinilor tale şi la produsele pe care ar trebui să le foloseşti, acasă, pentru îngrijirea acestora. Unghiile tale de la mâini au şi ele nevoie de o îngrijire delicată.

Pentru ca aspectul lor să fie unul ireproşabil, poţi opta pentru o manichiură cu ojă clasică sau semipermanentă iar în cazul în care îţi doreşti unghii mai lungi, poţi alege între o manichiură cu gel pe unghia ta naturală sau tipsuri. Specialiştii de la Ileana Cosanzeana Beauty Salon folosesc doar produse profesionale de manichiură pentru manichiura semipermanentă sau manichiura gel. La finalul şedinţei de răsfăţ vei pleca cu zâmbetul pe buze iar mâinile tale îţi vor mulţumi, cu siguranţă.

Doar aşa te vei putea bucura tot timpul de frumuseţea mâinilor tale!

MANICHIURA CU GEL SI MANICHIURA CU TIPS

Manichiura impecabilă, lipsită de probleme estetice ale unghiilor, reprezintă cartea ta de vizită și primul detaliu pe care cei din jur îl observă la o primă întâlnire.

Fie din cauza locului de muncă pe care îl aveţi, a faptului că petreceţi destul de mult timp robotind în bucătărie sau jobul dumneavoastră este de aşa natură, încât le expuneţi foarte mult la diverşi factori externi, unghiile voastre ajung să se exfolieze, se rup, nu cresc suficient de repede, într-un cuvânt, nu sunt aşa cum v-aţi dori să fie, lungi, frumoase, sănătoase. Dacă îţi doreşti o manichiură impecabilă pe o perioadă mai lungă de timp, poţi să optezi pentru unghiile cu gel.

Printre avantajele acestui tip de manichiură, noi ne-am gândit la următoarele:

  • Unghiile cu gel sunt mult mai rezistente decât unghiile naturale, sunt extrem de practice, arată impecabil şi nu se rup sau exfoliază.
  • Te vei putea bucura de unghii perfect simetrice, atât de lungi pe cât ai visat dintotdeauna, rotunde, pătrate, ovale.
  • Dacă ţi-ai dorit să ai un french perfect, acum acesta poate deveni realitate, în orice combinaţie de culoare îţi place.
  • Poţi accesoriza manichiura ta cu piercinguri, aplicaţii diverse, modele deosebite şi, mai presus de toate, cu un luciu perfect, care îţi va scoate unghiile din anonimat.
  • Si ce dacă s-a rupt o unghie, se poate întâmpla oricui! Stai liniştită, noi o refacem fără probleme, ca tu să te poţi bucura de o manichiură perfectă, impecabilă.
  • Lacul de unghii rezistă mult mai mult decât pe unghia naturală şi va avea un luciu perfect.

Sunt şi câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere dacă decizi să porţi o astfel de manichiură:

  • Specialiştii Ileana Cosanzeana Beauty Salon îţi recomandă să eviţi cât mai mult să stai cu mâinile în apă, deoarece expunerea îndelungată la apă poate duce la dezlipirea parţială sau totală a gelului de pe unghia naturală.
  • Îţi recomandăm ca, cel puţin o dată la 3-4 săptămâni, să-i faci o vizită manichiuristei, pentru a ajusta lungimea şi a completa baza unghiei. În caz contrar, rişti să se rupă iar manichiura ta va avea un aspect destul de neîngrijit.