Machiaj de zi sau de seara

Poate cunoașteți o mulțime de trucuri și sfaturi pentru a aplica un machiaj de zi cu zi, dar veți afla că un machiaj făcut de un profesionist, reprezintă o parte critică atunci când vine vorba despre o petrecere cu prietenii, o ocazie specială, un bal sau o fotografie importantă.

Este nevoie de un ochi abil pentru a vedea frumusețea și potențialul în fiecare față. Un make-up artist nu este numai instruit să aplice fără cusur și de durată machiajul, ci este și calificat în arta de a vă face să vă simțiți ca pe „Covorul roșu”.

Un make-up artist înțelege, de asemenea, modul în care diferiți factori pot influența look-ul. De exemplu, machiajul pentru o fotografie este cu totul diferit de machiajul de zi cu zi. De cate ori nu ați văzut o mireasă care nu avea un machiaj reușit în fotografii? Sau avea un machiaj neuniform sau prea sclipitor. În aceste cazuri, mai mult decât probabil, persoana care a realizat machiajul ei, nu a știut cum să aplice un make-up potrivit pentru fotografii.

Trusa dumneavoastră de machiaj este foarte diferită de cea a unui profesionist. Make-up artiștii stiu ce produse să utilizeze și unde să le foloseasca, pentru ca fața dumneavoastră să arate impecabil. Ei folosesc o gamă largă de produse, cele mai multe dintre ele fiind extrem de rezistente, potrivite pentru filmari în HD, ceea ce înseamnă că acestea vor dura toata ziua, în timp ce veți simți machiajul, incredibil de natural.

Educația și experiența sunt, de asemenea, factori cheie. Un make-up artist a studiat arta machiajului și are ani de experiență în domeniu.

Este bine să aveți parte de un machiaj profesional într-o zi foarte importantă din viața dumneavoastră. S-ar putea să fiți prea emoționată pentru a aplica singură machiajul, într-un interval de timp scurt, cand vine vorba de un eveniment deosibit din viața dumneavoastră. Un profesionist va putea realiza un machiaj fără cusur, într-un mediu fără stres.

În spatele fiecărui star de cinema, cântareață sau model, exista un make-up artist talentat și experimentat, care lucrează din greu pentru a se asigura că arată foarte bine în fiecare cadru. La Ileana Cosanzeana Beauty Salon dumneavoastră sunteți vedeta. Make-up artiștii de la Ileana Cosanzeana Beauty Salon vă pot pregăti pentru o noapte specială a Oscarurilor.

Pentru machiajele de mireasă, specialiştii Ileana Cosanzeana Beauty Salon vă recomandă să vă programeți din timp pentru o şedinţă de simulare, pentru a vă alege culorile preferate și a vedea exact cum se potrivesc acestea cu tenul, nuanţa ochilor dumneavoastră şi celelalte elemente individualizate ale chipului (forma sprâncenelor, forma gurii, forma feţei).