Pentru ca frumusetea vesnica este visul fiecarei femei.

Gama Semi Di Lino Cellula Madre este noua linie de la Alfaparf, reinnoita si imbunatatita.

Datorita cercetarii si invovatiei, a fost creat Cellula Madre Beauty Genisis, primul flacon cu celule stem de argan, capabil de a dezlantui potentialul de frumusete al parului tau.

Amestecand Beauty Genesis cu 3 concentrate lichide noi, Beauty Multiplicatoare, creaza o emulsie gel uimitoare care actioneaza asupra celor trei factori principali de frumusete a parului: stralucire, hidratare si restructurare.

In functie de tipul de par si de necesitatile acestuia iti vor fi indicate trei tipuri de tratamente:

– Tratamentul pentru stralucire Alfaparf Cellula Madre Glow – Multiplicator de Vitalitate si Stralucire, concentrat, imbogatit cu vitamine, Shine fix Complex si Color Fix Complex. Impreuna cu Beauty Genesis creaza o emulsie uimitoare, care intensifica stralucirea, fara a incarca parul.

– Tratamentul pentru hidratare Alfaparf Cellula Madre Nourishment –  Multiplicator de Hidratare, concentrat, cu celule stem de argan, este capabil de a dezlantui potentialul de frumusete al parului tau.

– Tratamentul pentru restructurare Alfaparf Cellula Madre Restructuring – Multiplicator de restructurare, concentrat, imbogatit cu Complexul Shine Fix, Color Fix si Cortex Repair, repara parul, ofera flexibiliate si rezistenta, fara a ingreuna parul.

Tratamentul consta in amestecare unui multiplicator, in functie de necesitatea firului de par, cu un elixir de regenerare cu celule stem de argan. Dupa spalarea parului cu samponul din gama Semi di Lino Cellula Madre, se aplica rapid tratamentul ales, se lasa sa actioneze intre 15-25 de minute, cu aport de caldura. Inainte de clatire se va astepta cateva minute pentru racirea parului.

Pentru rezultate durabile, se recomanda tratament periodic, pentru inceput dupa cum urmeaza:

– Tratamentul de hidratare: o data la 2 saptamani

– Tratamentul pentru restructurare: o data pe saptamana

– Tratamentul pentru stralucire: o data pe luna

Dupa efectuarea tratamentului se recomanda folosirea produselor de ingrijire a parului din aceeasi gama Alfaparf. Astfel, rezultatele se vor pastra pe o perioada mai indelungata.