Extensii tape – on, extensii tape – in, extensii cu banda adeziva – exista  mai multe nume pentru acelasi lucru. Cu toate astea, toate se refera la un produs care a devenit foarte popular pe pietele noastre si anume extensiile de par cu banda. Aceasta metoda, care este una Quick & Easy, este disponibila intr-o gama larga de culori, lungimi si texturi. Aceste extensii, care sunt realizate din par natural, pot deveni parte din imaginea ta, la fel ca parul tau natural. Cu ajutorul lor aveti posibilitatea va schimbati infatisarea pentru a reflecta starea ta de spirit. Nimeni nu le va observa, dar toata lumea va vedea diferenta.

Metoda de atasare a acestor extensii este proiectata special pentru a va proteja parul. Legaturile sunt create inteligent, astfel greutatea lor este distribuita pe mai multe fire de par. Impiedicand extensiile sa alunece de pe parul natural. Va recomandam sa purtati extensiile de par timp de 6 – 8 saptamani, dupa care acestea pot fi usor reutilizate si reasamblate folosind reumplerea cu banda. Sunt foarte usor de indepartat, prin dizolvarea benzii cu adeziv, iar apoi puteti sa reutilizati extensiile prin inlocuirea acesteia. Atat de simplu si usor!

Extensiile tape – on se pot personaliza dupa stilul de coafura abordat de dumneavoastra. Indiferent ca preferati extensiile cu banda drepte sau ondulate, noi va recomandam sa aplicati un produs de protectie termica pentru a evita deteriorarea lor, oferind parului dumneavoastra si extensiilor cele mai bune conditii posibile pentru un aspect sanatos si frumos.

Extensiile cu banda adeziva trebuiesc inlocuite dupa 6-8 saptamani. Acest lucru inseamna ca in aceasta perioada puteti dormi, sa faceti baie, exercitii fizici si chiar dansa cu extensiile atasate.

Daca doriti sa prelungiti durata de viata a extensiilor dumneavoastra, este important sa alegeti o linie de ingrijire a parului cu cat mai multi nutrienti in compozitia sa. Utilizati intotdeauna perii special create pentru extensii de par. Un alt sfat este sa nu va spalati parul sau extensiile de par prea des. Puteti utiliza un sampon uscat care va poate ajuta parul si extensiile sa ramana frumoase pe o perioada mai lunga de timp.

Extensiile de par cu banda adeziva pot fi reutilizate de aproximativ 5-6 ori, in functie de cat de bine sunt ingrijite.